Epicbet – ülevaade

Checkmark Parim spordiennustusportaal
Checkmark Suurepärane mänguvälik
Checkmark Võidud kätte 2 minutiga
Boonus 100% kuni 200€ spordiboonus

Epicbet – ülevaade, boonused & väljamaksed

100% kuni 200€ spordiennustuse tervitusboonus, sellele lisaks 300€ läbimängimisnõudeta kasiino tervitusboonus, kasiinoboonus makstakse välja 10€ osamaksete kaupa – Epicbet on uhiuus Eesti netikasiino ja kihlveokontor, mis avati just äsja, jalgpalli Euroopa meistrivõistluste tuules.

Epicbet kasiino näol on tegemist kõige uuema netikasiino ja spordiennustuse platvormiga ning seda on hästi näha juba Epicbeti kodulehte avades. Pole ka ime, Epicbet kasiino seljataga on kasiino maailmas tuntud ja tunnustatud nimed. Epicbet kasiino looja on Sisu Group, mis on kuulsa ja väga austatud kasiino korüfee Jan Svendseni asutatud ettevõte. Sisu Group opereerib ka Eestis populaarset Respin kasiinot

Epicbet’i haldab Ducks In A Row OÜ. Epicbet on Eesti kasiino, millele on väljastatud kõik vajalikud Eesti hasartmängulitsentsid ning tegevusload. See tähendab, et kasiino vastutab eesti seaduste ees ning seda kontrollib meie enda Eesti Maksu-ja Tolliamet. Seega mängides ei pea tundma muret. Äri on aus ja läbipaistev ning mängud turvalised.

Epicbet kasiinos ootavad sind eepiliste auhinnafondidega spordiennustused, lahedad kasiinomängud, tasuta keerutuste ja igapäevase cashbackiga ja ehe live-kasiino kogemus

Epicbet on kiirkasiino, mis tähendab, et mängimise alustamiseks on vaja teha vaid esimene sissemakse, jääb ära igasugune tüütute ankeetide täitmine ja muu säärane. Pane pall mängu ja mine!

Sisse-ja väljamakseid saab Epicbet kasiinos teha läbi kiire ja turvalise maksevahendi Zimpler, pangamakseid on võimalik teha Swedbanki, SEB, Luminori ja LHV kontolt. Kahjuks ei ole Eestis veel võimalik makseid teha kasutades e-rahakotte nagu Netelleri, Skrill. Minimaalne sissemakse algab 10€. Maksete kiirus oleneb valitud makseviisist, ulatudes minutist kuni mitme tööpäevani. Kõik maksed toimivad ilma komisjonitasuta. 

Järgnev kasiino arvustus, annab sulle ülevaate Epicbet kasiinost, kasiino boonustest, mängudest, maksetest. Loe edasi ja saa teada kas Epicbet võiks saada sinu uueks ägedaks mänguplatsiks kust korjata oma suurimad võidud.

Plussid & miinused

Plussid Väheste piirangutega kasiino sissemakse boonus

Plussid Suurepärane valik mänge ja spordisündmusi

Miinused Klienditugi ei oska eesti keelt

Miinused Vähe kampaaniaid ja puudub lojaalsusprogramm

Miinused Paljud funktsioonid ja ideed on veel lõpuni välja arendamata

Epicbet boonused & kampaaniad

Epicbet kasiinos saad osa nii 300€ suurusest kasiino tervitusboonusest kui ka 100% kuni 200€ spordiennustuse tervitusboonusest. Sellele lisaks saad igapäev 10% cashbacki ja rakebacki. 

Epicbet kasiino tervitusboonuse välja lunastamiseks on vaja teha vähemalt 10€ suurune sissemakse. Kokku on võimalik saada 300€ kasiino tervitusboonust, mis makstakse välja 10€ kaupa 30 päeva jooksul. 

Vägev on kasiino tervitusboonuse juures see, et tervitusboonusele ei kehti läbimängimisnõuet ja boonus ei ole ka piiratud vaid teatud mängudele, samuti puuduvad piirangud panuse suuruse osas. See on tervitusboonuse kohta üsna harukordne. Kuid sellel esmapilgul suurepärasel pakkumisel on ka väike konks küljes:

Kokku on võimalik saada 30 osa väärtusega 10 €. Tervitusboonuse osa väljamakse (10 €) saamiseks peab koguma 400 € osa kohta. 1 € boonust = 40 XP. Samuti annavad erinevad mängud erinevas mahus XP-d

Mida peaksid teadma Epicbet kasiino boonustest:

  • Minimaalne sissemakse: 10€
  • Läbimängimisnõuded: puuduvad
  • Muud tingimused: boonus tuleb aktiveerida sektsioonis “Minu preemiad“ 7 päeva jooksul
  • Kehtivusaeg: aktiivsed boonused kehtivad 30 päeva

Hetkel ei paista Epicbet kasiino silma erinevate pakkumiste poolest, aga et tegu on uhiuue kasiinoga ja praegu on põhirõhk pigem spordiennustustel, siis on see kohati mõistetav. Kindlasti ajakohastame sellekohast infot niipea kui näeme uusi kampaaniaid.

Hetkel võib rõõmu tunda igapäevasest 10%-lisest cashbackist ning kasiino rakebackist, mis annab kindlasti mängule lisaväärtust.

Epicbet kasiino

Epicbet spordi soodusboonused ja kampaaniad

Epicbet spordiennustuse tervitusboonus on 100% kuni 200 € ehk kui sa teed 200€ suuruse sissemakse duubeldatakse see kohe ja mängimiseks on sul 400€ 

Epicbet sprodiennustuse tervitusboonus võib-olla esmapilgul tagasihoidlik, aga ahvatlevaks teeb selle pakkumise vaid 6-kordne läbimängimisnõue.

Tervitusboonusega saad panuseid teha  miinimum koefitsientiga 1,6, panuseid saad teha kõigil turgudel ja boonus kehtib 30 päeva

Euroopa meistrivõistlustega jalgpallis ja Copa America on lükanud suure hoo sisse ka Epicbeti erinevatele kampaaniatele, mille auhinnafond on vägev ja mängutingimused mängijale soodsad. 

Hetkel käib näiteks tasuta EURO ennustusvõistlus kus on võimalik osaleda kolmes ennustuses ja saada osa 25 000 € auhinnafondist. Kuni finaalmänguni saad ennustada turniirivõitjat ja finaalmängu skoori.

Samal ajal Euroopa meistrivõistlustega käib ka Copa Ameerika, kus võtavad mõõtu Lõuna-Ameerika jalgpalli hiiud. Kuni 15. juulini on võimalik ennustada Copa turniiri võitja ja mänguskoor ning saad osa suurest auhinnafondist.

Varajase väljamakse turul saad ennustada, milline meeskond läheb kahe väravaga juhtima ükskõik millises mängufaasis, kui oled õige meeskonna valinud, siis on võit sulle kindlustatud olenevalt sellest, milline saab olema lõpptulemus.

Epicbet Lojaalsusprogramm

Epicbet kasiinos pole veel eraldi lojaalsusprogrammi välja ehitatud, praegu hoiab mängijaid pikemalt mängimas 10% suurune cashbacki ja rakebacki lubadus

Lojaalsusprogramm on kindlasti tulemas, sellest võib lugeda Epicbeti roadmapist, mille nad on välja käinud. Lubatud lojaalsusprogramm peaks siis tulevikus lojaalsemaid mängijaid premeerima suurema cashbacki ja rakebacki protsendiga, samuti lubatakse personaalseid pakkumisi. Ideed on suured ja vägevad ja kindlasti ei jää kõik see vaid tühjaks jutuks, arvestades Epicbeti pühendunud meeskonda.  

Kindlasti hoiame Epicbeti kasiinol kätt pulsil ja anname teada uutest arengutest ja võimalustest. Seniks aga hoiame pöialt, et kasiino arendajatel hoog ei raugeks.

Mängude valik

Epicbet on  läbi ja lõhki spordiennustustele spetsialiseerunud, aga siit leiab ka väga viisaka netikasiino, koos vägevate slotikate ja lauamängudega. Mõistagi leiab eraldi jalgpalli teemalised mängud nagu Football Studio, Football blast, Spin and Score.

Samuti leiab aegumatuks klassikaks saanud Raamatute mängud nagu Book of Gold, Book of Pyramids jpt. Raamatu mänge pole jüts kuigi palju aga viiekümne mängu seast, peaks midagi meelepärast ikka leidma.  

Epicbeti mänguvaliku on välja pannud tuntud ja tunnustatud tarkvaratootjad ja mänguarendajad nagu Pragmatic Play, Evolution, Relax Gaming, Big Time Gaming, Kalamba Games

Slotika valikus on üle 1500 mängu, mille seast on lihtne leida oma lemmik tänu otsinguribale, kuhu saab vahele panna erinevaid filtreid. Samuti on mängud hästi loogiliselt liigendatud nii mängutüübi kui ka temaatika kaudu. Nii leiab erinevate kategooriate alt Raamatumängud, Puuviljad, Egiptuse või Aasia temaatikaga mängud kui ka Megaways.

Lisaks eeskujulikule slotika valikule on võimalik mängida veel blackjaci, ruletti, bakaraad ning muid kaardi või täringumänge, keerutada õnneratast või elada kaasa erinevatele mängushowdele. 

Kõikidel slotikatel on ka demoversioonid, mida saad proovida ilma panusteta või konto loomiseta. Nii saad turvaliselt õppida kuidas mingi mäng täpsemalt töötab.

Nagu ühele õigele netikasiinole on ka Epicbetil olemas oma Live-kasiino. Live-kasiinol ei ole küll hetkel ühtegi kampaaniat või eraldi pakkumisi, aga puhast mängurõõmu leiab siit kindlasti veel ja enam. Mängida saab nii bakaraad, ruletti, pokkerit, täringumänge nagu sicbo, „Snakes & Ladders“, „Craps Live“. Samuti on olemas erinevad mängushowd nagu „Deal or No Deal“, mis on ära vahetamiseni sarnane telemänguga „Võta või Jäta“

Eraldi leiab Vip lauad kui ka huvitava võimalusena võõrkeelsete diileritega mängulauad. 

Epicbet

Spordiennustused & Live-panused

Epicbeti trumbiks on kindlasti spordiennustused, seda sportlikku vaimu ja pühendumist spordiennustustele on selgelt näha avades Epicbeti kodulehe. Eestlasele pakub kindlasti lisaväärtust, et võimalik on kaasa elada ka Eesti Meistriliiga tegemistele.

Epicbeti koduleht näeb päris äge välja, teravad jooned ja erksad neeonvärvid annavad õige tunnetuse kätte. Erinevaid spordisündmusi ja panustamiseks avatud turge on lihtne leida, kuigi esmapilgul võib tunduda informatsioonivoog hoomamatu, siis on menüüd vägagi loogiliselt üles seatud.

Epicbetis saab panuseid teha väga paljudele spordisündmustele. Esikohal muidugi jalgpall, EM, Copa, Austraalia liiga aga ka Eesti meistriliiga, jalgpalli kõrval on esindatud ka kõik muud pallimängud ja võistkonnamängud nagu korvpall, jäähoki, tennis, võrkpall, pesapall

Kahjuks on jäetud e-spordi fännid ripakile ja need, kes tahaksid panuseid teha hoopis Dota või Lol-i turniiridele peaksid vaatama hetkel mujale. Epicbeti teekaardilt võib lugeda, et e-sport on kavas hiljem lisada, nii et on põhjust silm peal hoida. 

Epicbet on spordiennustuste portaalina traditsiooniline, selle kõige paremas mõttes, siin-seal katsetatakse uute lähenemistega ja teekaart edasisteks arenguteks on paljutõotav.

Sisse- ja väljamaksed

Sisse- ja väljamakseid vahendab kiire ja turvaline makselahendus Zimpler, mille kaudu on võimalik teha makseid kõigi Eesti suuremate pankade kaudu nagu SEB, LHV, SWEDBANK, Luminor. Kahjuks pole esindatud COOP pank selles listis.

Samuti ei ole võimalik hetkel kasutada e-rahakotte või maksta krüptovaluutas. Miinimum sissemakse kasiinosse on 10€

Sissemaksed jõuavad kontole silmapilkselt, väljamaksetega võib minna pisut kauem, olenevalt valitud makseviisist võib selleks kuluda kuni 7 pangapäeva

Epicbet kasiino omab tegevusluba Eesti Maksu- ja Tolliametilt. See tähendab, et kõik sinu kasiinost saadud võidud on tulumaksuvabad.

Epicbet klienditugi

Klienditugi

Kas Epicbet kasiino on usaldusväärne ja turvaline?

Jah! Epicbet on usaldusväärne ja turvaline Eesti netikasiino. Kasiinos mängimiseks olevad mängud on tuntud tarkvaratootjate loodud, ning kasutatav makselahendus Zimpler on turvaline.

Epicbet kasiino veebilehe haldavale Eesti ettevõttele Ducks In A Row OÜ-le on väljastatud Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt kõik vajalikud load ja litsentsid, mis tõestavad, et tegu on usaldusväärse teenusepakkujaga. Epicbet kasiino taga seisavad netikasiino maailmas tuntud ja tunnustatud nimed ning sama grupp opereerib ka juba populaarset Respin kasiinot.

Meie hinnangul on Epicbet kasiino usaldusväärne ja turvaline Eesti kiirkasiino, kus mängides ei pea kartma oma andmete või raha turvalisuse pärast.

Vastustundlik mängimine

Epicbeti veebilehel leiab rubriigi „jätkusuutlik mängimine“ alt ausa ja põhjaliku info hasartmängu tumedamast poolest ja kuidas tekkinud probleemidega arukalt tegeleda, kuhu pöörduda või kuidas üldse ära tunda, et tegu on hasartmängu sõltuvusega. 

Epicbet kasiinos on võimalik määrata nii sissemakse kui ka kaotuse limiite. See võimaldab piirata rahasummat, mida võid teatud aja jooksul panustada või kaotada. Piirangu saab panna tähtajaliselt või tähtajatult, limiite saab määrata päevaks, nädalaks, kuuks, pooleks aastaks kui ka aastaks. 

Aktiivse limiidi vähendamine jõustub kohe. Limiidi suurendamiseks või eemaldamiseks on aga 48-tunnine ooteaeg, enne kui muudatused jõustuvad.

Maksimaalne enese välistamise periood on 180 päeva. Üle 180 päeva või määramata perioodide välistamise korral tuleks võtta ühendust klienditoega.

Eesti elanikud saavad kasutada enesevälistamise registrit (HAMPI), et piirata enda juurdepääsu kõigile Eestis tegutsevatele hasartmängudele. Lisateabe saamiseks klõpsake siin

Epicbet kasiino äpp – Milline on Epicbet kasiino mobiilis?

Epicbeti kasutamiseks mobiilis ei pea midagi muud tegema, kui avama see oma veebibrowseris, pole vaja järjekordset äppi alla laadida, kõik töötab ideaalselt nii iOS kui ka Androidi süsteemis. Vajalik on vaid stabiilne internetiühendus ja oledki valmis!

Epicbet näeb mobiilis väga ilus välja. Mobiilikasiino on lihtne ja mugav, kõik sujub ja toimib nii nagu peab. Siinkohal peab kiitma häid disaini valikuid. Värvid on paigas ja silmale mõnus vaadata. 

Ühtegi etteheidet ei oska Epicbet kasiinole selles osas teha. Selline peaks üks netikasiino mobiilis välja nägema!

KKK

Ainult teatud spetsiifilised slotikad võivad pakkuda, eraldi tasuta spinnide boonuseid või kampaaniaid Epicbet kasiinol hetkel ette näidata ei ole

Väljamaksed tehakse reeglina 15 minuti kuid olenevalt valitud makseviisist võib minna ka kuni seitse tööpäeva.

Epicbet kasiino pakub 10€ sissemakse eest nii kasiino boonust 300€, mis makstakse 10€ osade kaupa 30 päeva jooksul, kui ka spordiennustuse boonust 100% kuni 200€, mille saad samuti tehes vähemalt 10€ suuruse sissemakse